Hvalpehold

Igangværende hold er fuldt besat. Vi starter et nyt 12 ugers hvalpehold tirsdag d. 7. maj 2024 kl. 18

Kontakt Tove Poulsen på mobil 24 94 99 14 hvis du er interesseret. 

Hvalpeholdet er fra 8 uger til 6 måneder.

En god start med din nye hvalp, betyder meget for hvordan jeres forhold til hinanden bliver, når hunden er voksen. På hvalpeholdene får både hund og ejer forståelse for samarbejde, læring samt grundlæggende færdigheder. Vi lægger specielt vægt på positiv indlæring gennem god kontakt til dig, og at din hvalp gennem dem positive socialisering føler tryghed og lyst til træningen.


Under træningen skal hunden være iført halsbånd eller sele og en line (ikke flexliner eller lignende).


Du skal medbringe små godbidder som hunden er vild med: små stykker pølse, skinke tern eller en fjerdedel frolic er ofte et hit, men find den type som din hund finder uimodståelig, og undlad at fodre hvalpen i timerne op til træning. 

Ud over godbidder bruger vi også legetøj som belønning. Så husk at tage dette med. Har du ikke et legetøj, som din hund elsker at lege med, så tag fx en gammel sok med en knude på med. Det kan være en fordel at have forskellige godbidder med, så hunden lærer, at der kan komme forskellige belønninger fra dig: forskellige godbidder, legesager og klap/ kærtegn. Dette hjælper din hvalp til at holde fokus på dig – du bliver meget spændende og det letter indlæringen.


Træningsarealet ligger ikke lige ud mod vejen, men der er alligevel sat hegn op ud imod vejen, hvilket giver en tryghed under træning, og giver mere mod på indkald uden line, så du er sikker på at kunne kalde hunden til dig.

 


Nyheder

Sponsorer